Het digitaal programma van de 34ste hengstenshow van Stoeterij de Breemeersen, nu zondag 25 maart 2018!
Tijdens de show zal je met je mobiel apparaat gemakkelijk de show kunnen volgen maar ook extra informatie bekijken zoals foto's, video's en de webpagina's van de hengsten.

Naast 10% korting op een vroegboeking maak je ook kans op een GRATIS dekking voor je merrie door een online quiz in te vullen! We zullen de winnaar bekend maken op het einde van de show.

Om de vader van je veulen beter te leren kennen zal je ook in real time vragen kunnen stellen! Tijdens de show zullen we een antwoord geven op alle vragen die we online ontvangen.

Dit jaar heb je ook kans op een Meet & Greet met de Breemeersen hengsten. Tijdens de show kan je een selfie nemen met je favoriete hengsten ? Adorado, Crescendo, Just Biscuit, Jericho en Cornet Star

En na de show nodigen we iedereen uit om samen te toosten op een vruchtbaar dekseizoen!

Tot zondag!!

link digitaal programma
New video of Cornet Star!
Hannover approved stallion (Cornet Obolensky x Quick Star x Capitol)
Get to know the father of your next foal!
No tricks, just pure showjumping quality!

More information at www.breemeersen.be
Order your semen by e-mail: donaat@breemeersen.be
Call: 0032476/64.67.35

#futuregpjumper #breemeersen #breedingstallion #cornetstar

Hengstenshow Stoeterij de Breemeersen 25 maart 2018!
Meer dan 40 jaar kan je op Stoeterij de Breemeersen terecht voor hengsten van topniveau. Het begon met Lugano Van Laroche die jarenlang de nr 1 was op de wereldranking als vader van Darco en tientallen andere internationale springers.
Nog steeds zijn we heel streng in onze selectie en bieden we enkel tophengsten aan met de juiste kwaliteiten voor de topsport. Geen show op jonge leeftijd maar een degelijke opleiding zodat de hengsten in alle vertrouwen kunnen doorgroeien tot het internationale niveau.
Kom naar onze jaarlijkse hengstenshow en ontdek de kwaliteiten van onze hengsten zodat je de juiste keuze kan maken voor jouw merrie. Voor meer informatie kan u contact opnemen met Donaat Brondeel: 0476/64.67.35

Jadorado vd Bremboshoeve, 9y by Adorado 7th @ LR 1.45m CSI Gent 2018
Super weekend for breedingstallion Just Biscuit van het Vlierhof 9y (by Flipper d'elle) @ CSI Gent 2018 ? 3x clearround and fast ?
Volgende wedstrijd op 3 en 4 maart!
Jadorado vd Bremboshoeve (by Adorado) 6th @ Grand Prix 1.45m CSI Lier 2018!
Hengstenfolder van 2018!
Eerste parcours van Cornet Star
Jadorado van de Bremboshoeve @ CSIW Mechelen 2017